hoe En Meer, Wanneer


Passage Griekse hapjes en maaltijden afhalen bij Traiterie of eten in Ouzerie. Olijfbomen worden verkocht in allerlei vormen zoals halfstammen en een bol op stam that is snoeivormen, struiken. Je kunt plantjes, grotere planten en zelfs volwassen planten van jaren oud kopen. Mensen die vakantie zijn geweest in het Zeegebied kopen na de vaak voor op om zo vakantiegevoel die zomer nog vast te houden. Muren slaan de warmte van het zonlicht op-en geven - nachts af aan de omgeving.

Bij olijfbomen in vorm van een bolletje op stam, mag je na de wintertime flink terugsnoeien tot een compact bolletje. Bij hoge temperaturen in de zomer is added water nodig bij olijfbomen in volle grond maar zeker bij planten in pot. Bij erg lage temperaturen kun je de planten binnen zetten in lichte en koude kas, garage, patio of tuinhuis. Planten die niet kan inpakken that is passen achieved noppenfolie of rieten matten.

P olijfboom komt van oudsher voor in landen de Zee en Klein-Azië. P olijfboom is groenblijvend, kan goed droogte en houdt erg winters that were olijfboom milde en warme zomers. Half mei, zodra de kans op nachtvorst around is, kan p buiten neergezet worden. P olijfboom moet koel maar vorstvrij overwinteren (tussen de 2 durante 10 graden Celsius is ideaal), en staat dan liefst niet te donker.
2016-07-17 / Posted in